Followers

Thursday, 16 December 2010

Contest Si Manjaku Comel

Wahhhh aku telah di tag oleh mama Marissa untuk join contest ni.. first time di tag.. ok nak join gak.. mmg dah stim nak join.. walaupon blom tentu menang..


syarat-syarat sangat mudah...


1- jadi follower blog
Masyimalo Heart nie.. DONE

2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw) DONE

3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib) DONE

4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak) DONE

5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni... DONE

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun DONE

7. tag rakan2 anda 5 org... DONE

8. Juri adalah hubby dan ibu Julie okeh...

hadiah :
Jeng jeng.. serprise..tapi yang pasti hadiah die best

tarikh tutup:
25 December 2010 230pm (tarikh dan masa Jue dinikahkan nie)


untuk contest ni, aku nak pertaruhkan pic Dhia yang ini..


main pilih je ni.. sebab x tahu nak pilih yang mana 1..

x menang x kisah pun sebab untuk suka2..

dgn ini aku nak mereka2 ni masuk contest ni jugak..

ok sila buat tag ni ye kepada kaum2 ibu yang telah ditag.. jom kita sama2 memeriahkan contest ni..

3 comments:

Softtouch [Hanim] said...

ok...nanti akak buat yer...

~ yus ~ said...

Dhia mmg comel....:)

intan azuzarina said...

mama dhia..mama aina dh join contest ni dh..thanx 4 tagging

Dhia Fitriah

Lilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Afiq Danial

Lilypie Kids Birthday tickers

Kami Hidup Sebumbung

Daisypath Anniversary tickers