Followers

Wednesday, 12 October 2011

Farah Dah Kahwin

Siapa Farah? Hehe.. Farah tu kawan aku masa form 6 dulu.. Walaupon berkawan tak lama mana, tapi kami boleh dianggap rapat.. Suka berkawan dengan Farah sebab orgnya lembut je.. Oh ye, dia jugak jiran dengan aku.. Kiranya aku terhutang budi jugak dekat Farah ni sebab dialah buat aku n suami berkenalan.. Panjang ceritanya..

Pengantin sebelum majlis.. Bertudung hitam tu.. Orgnya mmg dah cantik, lawa, comel..

Pengantin lelaki, Fadzrul

Pengantin perempuan, Farah di hari pernikahan


Mase majlis nikah n bersanding aku datang.. Dah nama pun berjiran kan.. Tapi masa sanding tu aku datang lewat sebab aku kerja sebelah pagi, ada kerja urgent yang harus diselesaikan.. Tak kisahlah janji aku menghadirkan diri jugak..

Err aku n Dhia.. Minah tu suka sgt duduk atas pelamin.. Haishh


Sangat cantik Farah masa hari bersanding.. Opss, dah mmg orgnya pun cantik, bila dah disolek, bertambah2 lah cantiknya kan.. Sangat glowing muka dia that day.. Aku pun terus admire sangat tengok dia atas pelamin.. Mcm nk gigit je ko Farah! Comel sgt!!

Kat rumah pengantin perempuan, cantik kan?
Gambar ni aku yang ambik, bkn kameraman =)


Farah ambik andam sama masa aku kahwin.. Akak andam tu skrg banyak pengantin ambik dia.. Solekan dia cantik, pelamin cantik, baju cantik, servis terbaik.. Mmg tip top lah..

Mase bertandang ke rumah lelaki aku tak pergi, ada hal yang tak dapat dielakkan.. Tak dapat pergi, dapat tengok gambar pun jadilah kan.. Hasil tembakan kameraman sangat mantop.. Rugi aku kahwin awal.. Haha!! Kalau tak, sudah pasti aku akan ambik kameraman Farah.. Like sgt gambar2 yang dia ambik..

Kat rumah pihak lelaki, tema grey hitam
Bertandang ke rumah lelaki

Buat Farah, aku doakan semoga ko n suami kekal ke akhir hayat, semoga dikurniakan anak2 yang soleh n solehah.. Kahwin jugak ko geng.. Tahniah dari aku.. :)

Pictures kredit to Azlan, kameraman masa majlis kahwin Farah.. =)

6 comments:

Adlina Husaini said...

masya allah..cantiknya la hai...ibu dhia pun cantik jugak ^_^

Anonymous said...

ibu dhia, nak tanya andaman tu amik katne ea?

*tini muar* :)

Ibu Dhia said...

Tini, amek andam Parit Yusof, Semerah.. :)

Ibu Dhia said...

Adlina Husaini, cantikkan? Orgnye mmg dah cantik, bila disolek bertambah cantik.. Oh ibu Dhia comot la.. Anyway, thanxxx ye :)

Anonymous said...

ooo..bley x ibu dhia bagitau nama kedai andaman tu?sbb tini sekarang tgh survey nk cari andaman utk majlis nanti..tq so much ibu dhia... :)

*tini muar*

Ibu Dhia said...

Tini, nama kedai tak pasti. Cuba search dekat fb nama Feeda Andaman

Dhia Fitriah

Lilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Afiq Danial

Lilypie Kids Birthday tickers

Kami Hidup Sebumbung

Daisypath Anniversary tickers