Followers

Friday, 26 November 2010

What happen sayang

Salam..

Kenapa dah 2 hari Dhia tido nyenyak x nyenyak je.. mak ckp kalau pagi dia tido start 9 am - 12.30 pm.. tapi kalau ptg dia x mo lah tido.. kalau mak tidokan pukul 2 pm, kul 4.30 pm da bangun.. selalunya dia akan tido sampailah 5.30 pm @ 6 pm..

waktu malam pun sama.. sebelum ni amek dia kat umah mak, balik je mesti dia nenen dulu then after maghrib terus tido sampai esok pagi.. tp dah 2 malam ni xdenya lah dia nk tido lepas maghrib.. celik je mate dia.. malam kelmarin sampai 1.30 am baru lah dia tido.. malam tadi plak pukul 11.30 pm baru dia lelap.. what happen to u sayang...

 kan cantik kalau tido mcm ni

 close up

cumil

tp Dhia xde lah nangis.. cuma mate je celik.. aku risau bkn ape, x pernah2 dia celik lame gitu kan.. tahan pulak mate si kecik tu celik lame.. alhamdulillah dia xde nangis.. just worry dia lambat tido je.. walhal umur dia baru 2 bulan 1 minggu..

bile pg nk hantar ke rumah mak, xnk pulak dia celik.. ada2 saje la my mucuk tu.. yang penting ibu tetap sayang kamu.. ibu akan jaga kamu sebaik2nya.. Dhia lah nyawa ibu, pengubat duka ibu & ayah..

4 comments:

CikPuanMiera said...

biase la tu dear.
anak makin membesar.
memacam peel keluar.
hehehehe.
lelame kang biase la tu =p

dhia fitriah said...

ye ke mcm tu CPM? maklom la kan, x pernah die mcm tu.. tetibe je x mo tido malam.. asek nak berjaga..
sejak dah pandai borak & blajar mengiring ni asek ingat nk main aje..

JeR@Ns said...

comelnye ank awk...
http://kijerans.blogspot.com/

dhia fitriah said...

jerans, mekasih.. :)

Dhia Fitriah

Lilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Afiq Danial

Lilypie Kids Birthday tickers

Kami Hidup Sebumbung

Daisypath Anniversary tickers