Followers

Wednesday, 26 October 2011

Rindu Dia

Petang2 mcm ni, mesti rindu si kecik somel ni... 

Nk kiss pp n mulut dia tu

Nk bergurau dgn dia

Nak main2 cak baaa dengan dia

Dialah pengarang jantung saya. Penyeri rumahtangga saya :)

Bagi yang tak tahu, aku kerja waktu ini. Ye, beginilah kerja makan gaji di syarikat ca ya nun alip. Deepavali ni takde ambik public holiday. 

So thats why aku rindu dia now. Eh bukan hari ni je, mmg setiap hari bila dah petang2 ni aku rindu anak aku sorang ni. Balik rumah je mesti cari dia dulu. Kalau dia tak tidur, aku peluk cium dia. Kalau dia tidur pun aku cium jugak. 

Beginilah seronoknya dah ada anak. Balik kerja penat2 pun tak terasa bila tengok anak. Dulu aku ingat kawan2 aku yang bergelar ibu tu menipu je bila cakap penat akan hilang kalau tengok anak. Now, aku sendiri merasainya. Mmg tak terasa penat pun kan. :)

4 comments:

♥ Elin ♥ said...

comell!!

gigi dah der 2 batang!!

kuat geget x nh..

Ibu Dhia said...

haii elin :)

gigi atas dia da 4 batang da. bawah dah 3 batang. dia x menggigit sbb mmg x ajar. kalo gigit, kite hepp2 die. hehe

aanie said...

dhia comel....
dah follow sini...salam kenal ye...:)

Ibu Dhia said...

hai aanie :)

dah follow kamoo juge. terima kasih sudi follow blog tak semenggah ni :)

salam kenal juge dari saye..

Dhia Fitriah

Lilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Afiq Danial

Lilypie Kids Birthday tickers

Kami Hidup Sebumbung

Daisypath Anniversary tickers