Followers

Tuesday, 30 November 2010

Alhamdulillah

Salam..

Sebelum ni aku ada menyebut ttg susu aku yang semakin kurang.. alhamdulillah lepas aku amalkan supplement shaklee tu, susu aku bertambah.. tiap kali pam mesti dapat 4-6 oz.. bila pam dapat banyak mcm tu, rasa seronok sangat.. waktu mengepam pun rasa best je walaupun terpaksa bangun pukul 3 @ 4 pagi untuk mengepam susu.. mana x bestnye, sekali pam dapat banyak mcm tu kan.. sebelum ni mane nak dapat banyak mcm tu.. sebelum ni nk dapatkan 3 oz pun susah.. alhamdulillah sgt, syukur x terhingga.. :)

jadinya aku skrg dapatlah buat stok susu untuk Dhia.. dah x risau lagi dah.. terima kasih untuk produk shaklee ni.. membuatkan kilang susuku semakin maju mengeluarkan hasil tenusu untuk puteri kesayanganku.. =)

 budak cantik, budak baik

 lalalala

 ape ibu ni amek gambar saye je

 malaslah layan ibu ni

tengok tv lagi best

lepas makan supplement tu pun badan rasa segar je, best sgt.. bangun malam-malam susukan Dhia pun aku rasa ok je.. badan penat dah berkurang.. mmg rasa bezalah.. aku pun x tahu nk terangkan mcm mana lagi.. x caye, cer korang test amek supplement ni.. terbaik wokk.. :p

10 comments:

CikPuanMiera said...

boley rasa perbezaan die kan?
hehehe.

teruskan usahamu yunk!
caiyok2

dhia fitriah said...

CPM, mmg rase beza.. badan rase best je.. paling best bile pam dapat banyak.. terus rasa kekaguman..

akanku berjuang menyusukan Dhia selama yang termampu..

u too, caiyok2.. =)

Deqna said...

bagus2 teruskan usaha murni tu yer... memang pun rasa seronok jer bila pam dapat hasil yg byk.. hilang segala rasa penat dan lelah...

dhia fitriah said...

deqna, insyaAllah dear..
yup, seronok x terkata tengok hasil susu byk mcm tu.. :p

Softtouch [Hanim] said...

comelnya dhia....syok je pam bila susu byk..wpun sy bukan fully bf tapi bila dpt bg anak susu rase puas sgt...

dhia fitriah said...

kak, darissa pon comel.. =)
haah kak, seronok sgt bile pam dpt susu byk..
hmm dhia pulak xnk susu formula la kak.. dah try bagi tapi dia refuse, tetap nk susu ibu..
nasib baiklah susu banyak.. alhamdulillah.. :)

~Mrs LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

bestnya ko dpt susukn dhia...
anak aku x nk susu aku...sedih...sob3x!!

dhia fitriah said...

iza, alhamdulillah Dhia mmg mahukan susu aku je.. try bg FM dia xnk..
alaaa yg penting Adrian membesar dgn sihat.. dah dia xnk, nk buat mcm mana kan.. =)

PuPeL said...

aku ne leh try..kau ni tak agak2 nak ajak try.hehehe :P

dhia fitriah said...

aku maksudkan pade mereka2 yg telah berumahtangga mempunyai anak sahaja ye cik pupel.. :)

Dhia Fitriah

Lilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Afiq Danial

Lilypie Kids Birthday tickers

Kami Hidup Sebumbung

Daisypath Anniversary tickers