Followers

Saturday, 27 November 2010

My gegurl

Bila kerja, mesti nk kena selalu tengok pic Dhia.. hilangkan rindu.. then setiap hari call mak tye Dhia dah bangun belum, dah mandi belum, dah minum susu belum, bangun tido pukul berapa bla bla bla.. mcm dah jadi kebiasaan..

kata org tu, anak baru sorang.. sbb baru sorang lah kena bagi perhatian lebih kan.. baru jadi ibu kan, mestilah perasaan tu lain sikit berbanding yang dah ada 4-5 orang anak..

ok, meh tengok pic my gegurl a.k.a my sayang..

 terpaksa bagi nyonyot puting sbb dia suka tido sambil nyonyot puting aku, bukan hisap susu pon..

 mase baru lahir

 tembam sgt sampai mata sepet

 labuh betul pipi

 mcm nk boxing je sayang

 berangan dalam tido

 pipi tu nyamuk punye keje

 muka masam je

 matahari ayah dan ibu

 tengok tv ni

 my girl

 sayangggggg

muahhhhhh

bila nk besar ni sayang.. bila nk pandai meniarap, merangkak, berjalan.. ibu x sabar dah ni.. :)

6 comments:

CikPuanMiera said...

kecik2 da pndi posing ye.
gud gurl

dhia fitriah said...

aunty CPM, ibu kite yg ajar posing.. muahaha =)

Deqna said...

salam Dhia sayang.. mama marissa datang melawat... wah wah.. kecik2 sudah pandai berangan yer.. very the cute :)

mama sabar yer.. baby memang cpt jer membesar.. tak lama lagi meniarap lah baby.. tapi bila dah besar nanti rasa rindu masa dia lahir pulak tau..

dhia fitriah said...

salam mama marissa.. arrr kite berangan makan sekerim nih.. :)
ye la, mmg betul, skrg x sabar tgok anak meniarap merangkak berjalan semua, nanti kang rindu mase die baby2 mcm ni pulak..
mama marissa, kem salam kat marissa.. =)

zuzuezazazuzee' said...

shomell nyer babyy ni :) congrate ok... geramm tgk dier... :D grrr....

dhia fitriah said...

zue, mekasih.... =)
geram ek.. tgok secara live lagi geram kot.. hehe..

Dhia Fitriah

Lilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Afiq Danial

Lilypie Kids Birthday tickers

Kami Hidup Sebumbung

Daisypath Anniversary tickers