Followers

Friday, 24 January 2014

Cahaya Raqilla Wafia

Nama anak akak aku. Geram sangat dengan dia ni. Kalau dia balik kampung je mmg habis aku kerjakan. Tengok gambar dia dekat fb yang akak aku post pun dah cukup buat aku geram. Inikan pula ada kat depan mata. Mmg habis lunyai aku kerjakan dia. Selagi dia tak menjerit mmg aku akan kiss kiss dia sampai dia naik rimas dan menjerit marah. Aku rasa puas bila buat mcm tu. Tapi kalau orang lain buat anak aku, aku rasa geram. Hahahaha

Budak ni kan mulut dah la tak diam. Membebel bahasa dia tapi betapa comelnya. Mata dah la sepet. Ikut mata mak dia la ni. Badan bam bam, sedap digomol gomol tapi dia ni tengah nak belajar bertatih, tak suka dipegang sangat. Dah mcm Danial la. Eksen tak nak dipegang sangat. Geram!

Cuba kira dah ada berapa perkataan geram? :p








Ko tengok la, gedik kan depan kamera? Mcm mana la aku tak geram dengan dia ni.

Minggu lepas baru balik kampung budak kecik ni. Kalau berdua dengan Danial, elok je main sama sama. Bukak video upin ipin pun sama tengok sama sama duduk sebelah menyebelah. Oh so suwitttttt!

Wafia ni suka sangat dengan Dhia. Dhia agah cakkkk je pun dia dah ketawa mengekek ngekek. Ada sense of humor ke ape Dhia ni. Sebab adik dia pun akan gelak mengekek ngekek kalau kakak dia do something. Kakak dia bersin pun adik boleh ketawa. Kompius jugak tu mana yang lawak. Aku bersin dia tak gelak pulak.

Ni ntah bila dapat jumpa lagi. Akak aku kata bulan Febuari jadual dia sangat padat hujung minggu. Bulan 3 lah baru dapat jumpa. So Wafia, bersiap sedialah nak berhadapan dengan ibu lagi. Hehehehe

1 comment:

nuur hanna said...

follow my blog: http://penmerahhanna.blogspot.com/

Dhia Fitriah

Lilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Afiq Danial

Lilypie Kids Birthday tickers

Kami Hidup Sebumbung

Daisypath Anniversary tickers