Followers

Tuesday, 12 March 2013

Doa Memperbanyakkan Susu Ibu


Ya Allah, Kau permudahkanlah segalanya. Kau murahkanlah rezekiku untuk anakku. Amin!

* Amat berharap semoga aku dapat memberi susu badan untuk Danial sehingga dia berumur 2 tahun. Sedih kalau tak mampu menyusukan dia lagi. Sebab masa Dhia dulu pun mampu menyusukan selama 7 bulan je. Aku suka bonding semasa menyusukan anak aku. Sebab tu aku berharap sangat mampu menyusukan sehingga dia mencapai umur 2 tahun. *

2 comments:

jaja_NorLiza said...

insyaAllah boleh yan...kita akan rasa lebih rapat ngan anak tu...akak masa nak wean off susu ngn arissa sedey sgt..terasa bonding sgt kuat..arissa menyusu sampai 2 thn lebeh.. ;-)

siti natrah said...

as salam...ya semua ibu mengharapkan yang terbaik untuk anaknya..dan ti pun nekad yang anak ke 3 ni nak full bf sampai umur 2 tahun,semalam susu ti kurang sangat..pam pun xkeluar,gelisah dah ni..hri ini ti try baca surah ni..in sya Allah kan,semuanya kehendakNya. dan ti pun ada buat blog mengenai penyusuan ni,jemputlah singgah dan komen yer..natrah4ever.blogspot.com

Dhia Fitriah

Lilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Afiq Danial

Lilypie Kids Birthday tickers

Kami Hidup Sebumbung

Daisypath Anniversary tickers