Followers

Monday, 14 March 2011

Walker Baru.. Woot2!!

Si kecik tu bukan main happy lagi bila kita belikan dia walker baru tu.. Lebih happy sebab walker tu ada music.. Bukan setakat music.. Siap ada bunyi katak, itik, anjing dan kucing.. Bila tangan dia tertekan button tu, keluarlah bunyi2an tu.. Apa lagi, bertambah happy si kecik ni.. Tapi tidaklah nak masukkan dia terus dalam ni.. Ini percubaan saja.. Dia masih belum pandai.. Maybe after a month.. =)






Terserlah kehappyan Dhia.. Bila anak happy, mak ayah pun tumpang happy.. Suka betul tengok dia happy.. Dhia sayang anakku, ibu n ayah syg adik sgt3.. Membesar jadi anak yang berguna ye sayang..

Bawah kaki dia tu mmg sengaja tak bukak.. Sebab dia pun belum pandai nak diri.. Ini percubaan saja.. Best walker ni.. Tepi 2 bahagian tu boleh adjust then nanti jadi mcm buaian.. Thats why tengah2 tu beranjak.. Tapi boleh disambungkan..

Nak cari yang simple tapi ada banyak permainan.. Semua design mcm sama je.. Design yang ni je yang buat hati ibu Dhia ni meronta-ronta nk ni jugak.. So lepas tanye husband, dia pun ok, kita pun ambik je lah ni.. Kaler pun ok kan.. Kalo korang ckp tak cantik, harus aku sentap sebab aku yg pilih.. =p

2 comments:

~ yus ~ said...

sama serupa mcm walker Arif, warna saja yg berbeza...hehe.

Softtouch [Hanim] said...

cntiknya walker dhia nie..sukanya dhia dpt walker...

Dhia Fitriah

Lilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Afiq Danial

Lilypie Kids Birthday tickers

Kami Hidup Sebumbung

Daisypath Anniversary tickers